Kinderen vertellen

CATO, 6 jaar:

Ik vind de plus klas erg leuk we hebben het nu over china we moesten een verhaal afmaken en dat was vooral leuk dus ik wil dat nog wel een keer doen en de hoofd stad van china is beijing en dat leer je allemaal op de plus klas.

MARILENE, 8 jaar:

De plusklas is heel leuk. Je moet veel knutselen . En ook veel dingen doen. En soms huiswerk. En ook  hele moeilijke Sommen. Bevoorbeeld  226 + 455 = 682. Je moet er echt slim voor zijn.

OLIVIER, 7 jaar:

Ik vind de plusklas luik omdat het moelijk is. school was saai en makkelijk en dit is luik.

ELLYNE, 7 jaar:

Het is hier wel leuk ,alleen vandaag is Koen er niet, en voorigen week ook niet .Ik heb veel vrienden dat scheelt wel veel .Dat vind ik wel leuk,maar je moet er wel hart werken. Maar je hebt wel een pauze.

 

Laurens heb ik een poosje mogen begeleiden. Wat was dit leerzaam voor ons allebei. Inmiddels gaat het goed met Laurens. Deze metafoor van zichzelf heeft hij zelf geschreven. Veel leesplezier!!

De slak

Er was eens een slak. Hij woonde in een klein dorpje. Genaamd Amus. Het is een klein maar gezellig dorpje. (het is een dieren dorp). De slak is erg eenzaam. Zijn droom is om voetballer te worden. Maar ja het is een slak. Iedereen vind hem sloom. Maar eigenlijk hebben ze hem nog nooit zien voetballen. Op een dag was het zo ver de slak vroeg of hij mocht laten zien hoe goed hij kon voetballen. Het mocht dus het hele dorp kwam kijken. Maar tot hun verbazing kon de slak heel goed voetballen. Hij werd op eens niet meer gepest. Hij was erg blij, toen hij groot werd, werd hij zelfs hele beroemde voetballer.

En zo is het echt gebeurt.

Einde

Laurens, groep 6