Talent Vaardig

De basis van de methode ligt in het Model van Duran, ontwikkeld door Yvonne Buijsen – Duran.  Bij Yvonne heb ik deze cursus gevolgd. Daardoor kan ik leerlingen en scholen beter ondersteunen in Talent-Vaardig worden. 

(Hoog)begaafde of getalenteerde kinderen lopen vaak tegen dezelfde uitdagingen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitdagende problematiek bij faalangst, onderpresteren, hooggevoeligheid, motivatie, doorzettingsvermogen enz. Daardoor komt het vaak voor dat deze kinderen niet de schoolse resultaten behalen, die iedereen wel verwacht. 

Talent-Vaardig is een methode die deze kinderen helpt de meest gesignaleerde en voorkomende uitdagingen bij hoogbegaafdheid aan te gaan , waarbij de ontwikkeling van specifieke executieve functies centraal staat. Het kind maakt zichzelf blijvend sterker en is beter in staat de talenten te benutten.

Wil jij, samen met school, inzicht krijgen in welke vaardigheden verder ontwikkeld kunnen worden? Wil je samen met school werken aan deze vaardigheden, zodat je nog beter je eigen talenten kunt gebruiken? Dan kunnen we eens kijken welke mogelijkheden er zijn voor jou……

file_2541_m1418125847_100,auto